A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/professo/public_html/index.php:59)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 662

Professor Balthazar

Nije dostupno

Get Adobe Flash player

Udruga građana Profesor Baltazar

Grupa odanih obožavatelja profesora Baltazara osnovala je Udrugu Professor Balthazar radi poticanja razvoja kreativnosti, inovativnosti i znanja kod djece i mladih, učenika studenata i mladih znanstvenika.

Ciljevi udruge Profesor Baltazar  su doprinos razvoju znanja i inovativnosti, poticanje stvaralaštva i kreativnosti i promocija održivog razvoja putem programa znanja i inovacija u bazičnim i primijenjenim znanostima, projekata stvaralaštva i kretivnosti u umjetničkim područjima i kulturi, te programa održivog razvoja i društveno odgovornog poslovanja

Udruga želi zajedno s javnim i privatnim sektorom potaknuti partnerstvo na raznolikim projektima koji su društveno korisni za ciljnu skupinu Udruge – djecu i mladež. Odlučni smo osigurati održivost, te punu tranparentnost i maksimalnu učinkovitost aktivnosti Udruge za  dobrobit  djece i mladeži.

To ostvarujemo uvođenjem poticajnih programa za djecu i mladež, sustavom stipendija, edukacijom nastavnika i roditelja uz stalno usklađivanje programa s postojećim školskim i vanškolskim programima. Jedna od glavnih aktivnosti nam je promidžba pozitivnih vrijednosti koje predstavlja lik profesora Baltazara. Na to nas obvezuje oduševljenje djece i zadovoljstvo mladih u svim dosadašnjim akcijama u kojima je korišten lik profesora Baltazara.

Udruga služi i kao platforma za okupljanje pozitivnih snaga u društvu u cilju stvaranja ozračja opće društvene odgovornosti, opredijeljenja za održivi razvoj i odgoj djece u skladu s pozitivnim vrednotama poštenja, ljubavi  i  povjerenja te vrednovanje znanja i truda što su i vrijednosti koje promiče  Profesor Baltazar kao društveno odgovorni brand.

Da bi djelovala na širokoj platformi Udruga treba volontere, sredstva i mnogo pozitivne energije. Ako prihvaćate ciljeve Udruge i volite profesora Balazara, pridružite nam se i postanite građani virtualnog Baltazargrada u kojem se problemi riješavaju znanjem,  poštenjem i prijateljstvom. Profesor Baltazar vas nestrpljivo očekuje!